Marokkolaiset matot

Marokkolaiset matot kokoelmassamme ovat pieteetillä kuratoituja aitoja marokkolaisia paimentolaismattoja, jotka luovat tiloihin kerroksellisuutta ja ainutlaatuista tunnelmaa. Jokaisella vanhalla ja aidolla marokkolaisella Berber-matolla on historia ja tarina. Taidolla tehdyt aidot marokkolaiset matot ovat kestävä ja eettinen valinta. Berber-maton laatu on vertaansa vailla ja tekee vaikutuksen kehen tahansa -ne ovat uniikkeja taideteoksia, joita voisi katsella ja tutkia loputtomiin.

Marokkolaiset matot tuovat sisustukseen toivottua eloa, syvyyttä ja kontrasteja, luoden näin sielukkaampia, harmonisempia sekä omannäköisiä tiloja, joissa on hyvä elää ja työskennellä. Iso ja kaunis matto kokoaa huonekalut kauniisti yhteen lopputuloksena tasapainoisesti sisustettu tila, jossa on helppo hengittää, rauhoittua ja olla läsnä.


Aidot Berber-matot ovat heille, jotka vaalivat korkeaa laatua, kestävyyttä sekä yksilöllisyyttä. Jotka arvostavat autenttisuutta sekä ajatonta designia -sellaista johon rakastua iäksi.
Nämä matot veivät meidät mennessään jo kymmenen vuotta sitten ja niistä tuli erikoisalaamme. Olemme kiertäneet ympäri Marokkoa ajamalla pakettiautolla kymmeniä tuhansia kilometrejä Atlasvuoristossa -ja välillä vuorten tuolla puolen- kapeita, mutkaisia ja liiankin huonokuntoisia teitä pitkin etsien mattoja ja muita aarteita. Pienissä kylissä ja teiden varsilla olemme tavanneet paikallisia nomadeja ja berbereitä, joilta olemme löytäneet paitsi mattoja myös saaneet kaiken tietomme marokkolaisista matoista.

Meille on ilo saada jakaa kaikki se tieto ja nämä upeat marokkolaiset matot kanssanne.

Lue lisää:

Mattojen alkuperä ja historia

Mattojen valmistus ja materiaali