MADesign Mission

MADesign Mission

Lahjoitamme 10% jokaisen myydyn maton tuotoista Atlasvuoristossa sekä erämaassa elävien unohdettujen berber- ja paimentolaisperheiden hyväksi.

Marokon syrjäseuduilla asuu paljon ihmisiä, jotka elävät hyvin köyhissä oloissa. Syrjäseuduilla ei ole teitä, sähköä ja vettäkin voi olla hyvin rajallisesti, riittää juuri juotavaksi ja ruoan laittoon. Talvet heppoisissa rakennuksissa ja teltoissa ovat hyvin kylmiä ja lumisia. Niillä lapsilla, joilla on mahdollisuus käydä koulua, voi kouluun olla suuntaansa 15km matka kävellen auringon paahteessa tai talvella kylmässä.

Lämpimät vaatteet, ehjät kengät ja esimerkiksi polkupyörät olisivat tarpeen. Lisäksi lääkkeiden saatavuus on haastavaa ja ne ovat arvokkaita verrattuna Eurooppaan. Pitkäaikaissairailla ei ole varaa hoitoon eikä lääkkeisiin.

Apua tarvitaan siis elämisen perustarpeisiin.

Otamme myös vaatelahjoituksia vastaan.

Olemme vuosien varrella marokkoon mennessämme vieneet Euroopan puolelta ehjiä, puhtaita ja lämpimiä vaatteita sekä kenkiä ja leluja vuoristoon, ja siellä on niille tilausta ja iso tarve.

Jos siis sinulla on ylimääräisiä ehjiä, lämpimiä vaatteita ja leluja, jotka haluasisit lahjoittaa, niin olethan meihin yhteydessä.