Boucherouite matto ”Angie” 110x210cm

369,00 

Boucherouite matto Angie

Materiaali: Kierrätystekstiili

Koko: 110x210cm 

Jokainen Boucherouite-matto tarkoin kuratoidussa kokoelmassamme on aito ja ainutlaatuinen Berbermatto. Poimimme henkilökohtaisesti jokaisen yksilön matkamme varrelta pienistä Berberkylistä Marokosta.

Berbernaisten luovuus pääsee valloilleen Boucherouite -matoissa. Rohkea itseilmaisu ja intuitiivisesti omien ajatusten esille tuominen ryijymäisen maton muodossa tekee näistä matoista erityisiä. Kestävissä Boucherouite matoissa yhdistyy design ja ekologisuus, sillä kierrätystekstiilit ja ylijäämävilla saavat uuden elämän särmikkään maton muodossa. Leikkisät värit ja villit kuviot ovat ilo niin aikuisten kuin lastenkin silmille.

Boucherouite matoilla saat helposti raikastettua sekä personoitua sisustuksen omannäköiseksi. Boucherouitet sopivat monenlaisiin tiloihin -aina lastenhuoneesta olohuoneeseen- luomaan kontrasteja ja toimimaan piristävänä katseenkiinnittäjänä.
Boucherouitet toimivat paitsi mattoina myös ryijyn tapaan taideteoksena seinällä tai vaikkapa koristamassa sohvaa tai tuolia.

Nomadit ovat alunperin kutoneet Boucheouite -mattojaan käytettäväksi pääasiallisesti yksilöllisenä vuoteena. Maton mitat määrittää niin ikään henkilön koko. Lasten matot ovat kooltaan pienempiä ja isommat matot aikuisille. Pitkät ja kapeat matot ovat usein sijoitettuna talon reunustalla olevalle korokkeelle toimittamaan penkin virkaa. Pitkänmalliset matot toimivat täydellisesti käytävämattoina ja tekevätkin todellisen kasvojenkohotuksen usein ontoksi ja tyhjäksi jäävään tilaan.

Nykyisin nomadit käyttävät Boucherouiteja myös sisustuksessa, sillä seuraava nuorempi sukupolvi luopuu perinteisestä nomad -elämäntavasta ja hakeutuu hiljalleen asettumaan aloilleen kyliin ja kaupunkeihin. Näin ollen vaatimattomat talot neutraaleine sävypaletteineen koristellaam Boucherouiteilla.

Hoito: Säännöllinen imurointi ja tuuletus. Boucherouiten voi pestä myös kotioloissa räsymattojen tapaan. Mikäli boucherouitessa on käytetty villaa, vaatii sen pesu erityistä tarkkaavaisuutta tai ammattilaisen puoleen kääntymistä.

 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): BO234 Osasto: