Ale!
  • Madesign 2019
  • Madesign 2019
  • Madesign 2019
  • Madesign 2019
  • Madesign 2019

MADesign ”Palkki” 170x230cm

1 369,00  1 095,00 

Varastossa

MADesignin uusien mattojen mallisto täydentyy kahdella moniulotteisella designilla, joita olemme intohimolla ja rakkaudella suunnitelleet talven 2018 aikana. Upeat kädentaidot omaavien berbernaisten perinteikkäällä osaamisella syntyi jälleen jotain ainutlaatuista ja kestävää. Matoissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, pitkät perinteet omaavat kädentaidot sekä suomalainen suunnittelu.
Mattojen kuvioiden inspiraation lähteenä on ollut rakkaus luontoon sekä käsityöhön. Ne ovat oodi vapaudelle ja rohkealle itseilmaisulle. Designien toteuttamiseen saimme innoituksen berbernaisten estottomista ja luovista kuvioista, jotka kietoutuvat solmu solmulta tarinaksi eletystä elämästä ja kokemuksista.
Palkki -maton ajaton ilme syntyi paperille kuin itsestään, musiikin tahdittamana. Palkki edustaa hetkiä elämässä; ajanjaksoja, jotka alkavat ja päättyvät. Näistä aikakausista elämämme koostuu ja niitä muistellaan valokuvien ja hyvien muistojen merkeissä. Niistä meitä muistuttavat tutut tuoksut, maut ja muistikuvuvat, jotka voimme visualisoida vuosienkin kuluttua ja palata tuohon hetkeen, olla kiitollisia kokemastamme, ottaa opiksi ja hyväksyä, että yhtä  silmänräpäykseltäkin tuntuvaa hetkeä seuraa taas uusi aika, nimeltään elämä.
Mattoja on mahdollista tilata myös mittatilauksena. Hinta 350€/m2, sisältäen toimituksen Suomeen. Ota yhteyttä shop(at)madesign.fi
Home is where the perfect rug fits!