• Madesign 2019
  • Madesign 2019
  • Madesign 2019
  • Madesign 2019

MADesign ”Linnut” 150x200cm

1 050,00 

Varasto loppu

MADesignin uusien mattojen mallisto täydentyy kahdella moniulotteisella designilla, joita olemme intohimolla ja rakkaudella suunnitelleet talven 2018 aikana. Upeat kädentaidot omaavien berbernaisten perinteikkäällä osaamisella syntyi jälleen jotain ainutlaatuista ja kestävää. Matoissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, pitkät perinteet omaavat kädentaidot sekä suomalainen suunnittelu.
Mattojen kuvioiden inspiraation lähteenä on ollut rakkaus luontoon sekä käsityöhön. Ne ovat oodi vapaudelle ja rohkealle itseilmaisulle. Designien toteuttamiseen saimme innoituksen berbernaisten estottomista ja luovista kuvioista, jotka kietoutuvat solmu solmulta tarinaksi eletystä elämästä ja kokemuksista.
Linnut -maton muotoilun lähtökohtana oli ajatus luoda jotain, mikä edustaa tätä aikaa, mutta ajattomalla tavalla. Kuviot ottavat kantaa siihen, miten kukin ihminen haluaa tulla kuulluksi, kohdatuksi ja nähdyksi -vapautena olla juuri sellaisena kuin on.
Mattoja on mahdollista tilata myös mittatilauksena. Hinta 350€/m2, sisältäen toimituksen Suomeen. Ota yhteyttä shop(at)madesign.fi
Home is where the perfect rug fits!