Shop

Marokkolaiset matot ovat erikoisalaamme. Jokaisella vanhalla ja aidolla berber-matolla on historia ja tarina. Kokoelmamme matot ovat pieteetillä kuratoituja, aitoja paimentolaismattoja.

Olemme keränneet kaiken tietämyksemme käytännössä ajamalla kymmeniätuhansia kilometrejä Marokossa, Atlasvuoristossa -välillä vuorten tuolla puolen- kapeita, mutkaisia ja liiankin hunokuntoisia teitä pitkin. Matkamme varrella, pienissä kylissä olemme tavanneet paikallisia Nomadeja ja Berbereitä, joilta olemme löytäneet paitsi mattoja myös saaneet kaiken tähänastisen tietomme Berbermatoista. On kunnia saada jakaa kaikki se tieto ja nämä upeat marokkolaiset matot kanssanne niin, että voitte olla varmoja siitä mitä olette hankkimassa. Autenttisen Berbermaton laatu on vertaansa vailla ja tekee vaikutuksen kehen tahansa -uniikit matot ovat kuin taideteoksia, joita voisi vain katsella ja tutkia loputtomiin.

Aidot kulttimaineen saaneet Berbermatot ovat heille, jotka vaalivat korkeaa laatua, kestävyyttä sekä yksilöllisyyttä. Jotka arvostavat autenttisuutta sekä ajatonta designia -sellaista johon rakastua iäksi.

Marokkolaiset matot tuovat sisustukseen toivottua eloa, syvyyttä ja kontrasteja, luoden näin sielukkaampia, harmonisempia sekä omannäköisiä tiloja, joissa on hyvä elää ja työskennellä. Tasapainoisesti sisustetussa tilassa on myös helppo hengittää, rauhoittua ja olla läsnä. 

Berber-maton tehtävänä on ollut toimia muunmuassa lämmikkeenä viitan tai takin tapaan, kauniina elementtinä seinällä tai lattialla, yksillölisenä tai kokoperheen nukkumapaikkana sekä istuinalusena tai vaan yleispätevänä huonekaluna. Länsimaisiin koteihin aidot Berbermatot tarjoavat tarinoita, kerroksellisuutta ja ainutlaatuista tunnelmaa, eivätkä taatusti mene muodista. Jokainen paimentolaismatto on uniikki taideteos -kahta samanlaista ei ole. Taidolla tehdyt matot ovat kestävä ja eettinen valinta.

Lue lisää tuotesivulla.